Nedstämdhet

Jaget och mötet med det.

2018-10-25 19:05 #0 av: RobinEH

Jag renoverar om min gamla lägenhet på helgen. Det är huvudsakligen tomt så allt jag har är min sovsäck, telefon och arbetsverktyg. När jag kom hem efter förra helgen så insåg jag hur deprimerad jag är. Jag kände mig helt tom, vilket känns väldigt smärtsamt. Första gången jag gråtit på år. Jag kände mig helt förstörd. Även om jag innan även då var deprimerad. Från detta har jag insett varför jag spenderar så oerhört mycket tid vid datorn, den är stimulerande utan mycket fysiska krav. Man kan väl hävda att jag sitter och kramar datorn, håller dess hand för att fly från mitt egna inre.  Det samma med att lyssna på musik, alltid ett försök att flå från de tankar som finns inom. Tragiskt.

Jag tror, jag tror på vintertid och ishalka.
Sajtvärd på Träning och Hälsa

Anmäl
2018-10-25 19:36 #1 av: Tissetass

Inte tragiskt, mänskligt.  Och du är inte ensam. Om du vågar släppa ut gråten utan att döma dig själv för hårt och gräva ner dig, så ut med det. Hög igenkänning iaf.  

Anmäl
2018-10-26 19:15 #2 av: Niklas

#0: Det låter som om du skulle behöva mer mänsklig kontakt. Har du några vänner, familj eller släkt du kan umgås med?

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.