Behandlingar

Brintellix, någon som provat?

2017-02-09 16:33 #0 av: Emki

Som rubriken lyder, någon som har provat på dessa tabletter?
Och isåfall, åsikter? Vill veta det mesta, står inte så himla mycket om dom då dom inte funnits i sverige så länge.Oberörd

Anmäl
2017-02-09 16:38 #1 av: Lia

Jag provade dem. Det var inte direkt några biverkningar, jag som annars inte tål mediciner. Men den verkade inte heller. Trots att jag höjde till maxdos gjorde den ingen skillnad alls. Så jag slutade med den. Fick inte ens utsättningssymtom trots att jag slutade tvärt. Det var som om jag inte tagit dem alls. Men över lag ska den inte ge så mycket biverkningar, så det var värt ett försök. Och den kanske fungerar för dig :-)

Söker du vänner? Klicka här!

Borderline & Depression & Goth & IBS & Social ångest & Vänskap Gapskrattar

Anmäl
2017-02-09 16:53 #2 av: IaMiaMaria

Läs om den på Fass. Välj knappen vårdpersonal och skriv in läkemedlet. Där finns det betydligt mer info än på lappen i förpackningen. Där står det ju om biverkningar och annat, ja det mesta som du ville veta.

Hur man reagerar på ett läkemedel är ju väldigt individuellt, så hur du kommer må på dom kanske är helt annorlunda än hur någon annan mår på dom. Så därför behöver man ofta prova sig fram på en del olika sorter innan man hittar rätt.

Anmäl
2017-02-09 16:56 #3 av: Emki

#1 Okej, ja jag åt voxra innan denna, men läkaren valde att sätta ut den då jag fått mer sällsyntare biverkningar och ingen förbättrad effekt på 2 månader.
Är dock lite skeptisk till den här, men är väl värt ett försök. Det jag kan vara glad över är väl att den inte har så många biverkningar förhoppningsvis :-)

Anmäl
2017-02-10 16:23 #4 av: tk1971

Jag tar dem sedan ett par år tillbaka. Inga biverkningar, funkar hyfsat. Trist att nästan inga apotek har dem inne, så man får alltid komma tillbaka ett par dagar senare och hämta dem.

Anmäl
2017-02-12 15:52 #5 av: Emki

Ja, biverkningar kan jag ju lugnt säga att jag fick.. Eller så är det ''avtändningen'' av voxran. Hursom så var det inga roliga grejer.. men går väl över Pustar

#4 Här hade dom det då inne, lite konstigt att dom inte har det inne.. kan ju inte vara bra att vara utan några dagar och sen börja med dom igen..Funderar

Anmäl
2017-02-12 20:39 #6 av: Lia

#5 På grund av den anledningen vart jag utan i flera dagar en gång. Hände ingenting med mig. Men så kände jag ju inget av dem oavsett. Men man kan ju beställa från nätet också Glad Och på en del apotek skickar de hem mediciner som inte finns i lager om man vill det.

Söker du vänner? Klicka här!

Borderline & Depression & Goth & IBS & Social ångest & Vänskap Gapskrattar

Anmäl