Behandlingar

Sertralin

2017-06-14 11:57 #0 av: Anonym

Vad märkte ni för skillnad när ni började äta sertralin? Efter hur länge märkte ni skillnad och vad var anledningen till att ni började äta det?

Jag har ätit det nu fem dagar och upplever att jag inte alls känner samma oro (ångest) som tidigare, tankarna flyger liksom inte iväg och in på djupet. Vet inte om det är inbillning eller om medicinen redan börjat verka, så hur upplevde ni?

Anmäl
2017-06-16 03:15 #1 av: Calcifer

Jag märkte ingenting, och jag åt sertralin i flera månader. Men det är ju olika för alla såklart.

"Help me Obi Juan whoever the fuck you are. You're my only ho."
- Carrie Fisher, Rest In Peace


Anmäl
2017-07-12 16:05 #2 av: Äppelsnäckan

Jag blev mer impulsiv och orädd och vågade göra saker jag aldrig skulle vågat annars. I mitt fall ledde det inte till så bra saker eftersom jag drevs av ilska. Medicinen skulle få mig att kunna utföra normalt skolarbete som att läsa högt och delta aktivt i idrotten. Det senare gjorde jag, men jag gjorde så mycket skit att jag fick gå i en liten klass resten av årskursen vilket resulterade i att jag knappt lärde mig ett skit...

Anmäl
2017-07-17 16:30 #3 av: Tismon

Setralin sög för mig.

Blev monoton i mina känslor, konstanta darrningar, alltid trött, gick upp 10kg på tre månader. Det enda bra var väl att jag inte kände någon ångest, fast then again kände jag ingenting överhuvudtaget. Bytte till voxra

Allt är en väntan.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.